Följ mig på Bloglovin’

Bloglovin’ är en portal där bloggare lägger upp sina bloggar. Läsarna skapar ett konto och lägger till de bloggar som de vill följa. Antingen så använde de den webbaserade tjänsten eller så laddar de ner en app till sin smarta telefon. Jag använder både appen och den webbaserade tjänsten. Ibland läser jag inlägg på datorn och ibland i telefonen. Där kan du välja att antingen klicka dig igenom blogg efter blogg eller läsa alla de senaste inläggen. Det passar mig bra eftersom jag kan bläddra mellan inläggen som i en tidning. Det som inte intresserar mig bläddrar jag förbi.

En av de bästa sakerna med Bloglovin’ tycker jag är att det är ett bra sätt att hålla koll på både bloggar som uppdaterar ofta och de som uppdaterar sällan. Istället för att klicka sig in på en blogg flera gånger bara för att upptäcka att de inte lagt upp något nytt den här gången heller så dyker inläggen upp i Bloglovin’ när de kommer. Det går också att få aviseringar i telefonen ifall det är så att du är extra nyfiken. Om någon bloggare uppdaterar ”för ofta” går det också att klicka på den bloggen när du är inloggad på Bloglovin’ och ”markera alla som läst”.

Så gå in och följ min blogg på Bloglovin’

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Sockermonstret

Sockermonstret har kommit på besök. Huvudvärken är här, den går ned i nacken. Tröttheten är förlamande och jakten…

Irritationsmoment

Jag irriterar mig på min arbetskollega… egentligen säger det mycket mer om mig än om honom MEN han…