Om Hanna

Välkomna in i mitt lilla hörn!

 class=
Toalettbild 😉

Jag heter Hanna Hansson. Sommaren 2012 gifte jag med min drömprins. Vi har två gullungar, Inez och Isac. Inez är född i december 2008 och Isac i januari 2010.

Jag är född i Jönköping i slutet på 1973. Jag bodde ca 8 år i Jönköping innan vi flyttade till Habo. Jag har en lillasyster och en lillebror (samma pappa men olika mamma). I Habo gick jag mellanstadiet och högstadiet. Min bästa kompis var min kusin, Charlott.

Jag gick Handel- och Kontorslinjen på Per Brahegymnasiet i Jönköping. Den linjen var två-årig då och efter gymnasiet hoppade jag runt i på olika jobb men fick aldrig något fast. 1996 började jag studera vidare och 2001 avslutade jag min studier som dataingenjör. 2002 började jag jobba på Bluerange som supporttekniker. Efter en tid övergick tjänsten till webbdesigner. Jag är självlärd på designen.

Jag jobbade på Bluerange i ca 11 år. Därefter jobbade jag som timvikarie på förskolor och fritids i Mullsjö Kommun. Det är stor skillnad att vara aktiv hela dagen jämfört med att sitta framför datorn hela dagen. Efter ca 1 år bestämde jag mig för att starta en egen webbyrå, HaWebb. Jag jobbar med webbdesign och marknadsföring på deltid samtidigt som jag jobbar som personlig assistent åt en brukare i 75-årsålder. Jag trivs jättebra med att detta då det ger mig mer tid för familjen och för företaget.

Men vintern 2017 fick jag erbjudandet att komma tillbaka till Bluerange och jobbar där idag. Det är inte svårt att motstå att jobba med det roligaste som finns, hemsidor, samtidigt som jag har en stadig inkomst.

Hösten 1992 träffade jag Ulf. Jag blev upp över öronen förälskad i honom. Jag visste då att han skulle jag vilja gifta mig med och jag ville att han skulle bli pappa till mina barn. Tyvärr så var det inte rätt tidpunkt för honom. Åren gick och vi höll kontakten. Han hade flickvänner och jag pojkvänner men långt bak i mitt hjärta fanns han. I januari 2008 bestämde vi oss för att verkligen försöka och ganska direkt kände vi att det var rätt så vi bestämde oss för att bli en familj. Först kom Inez och efter 13 månader Isac. Nu är vi en fulländad familj =)

Jag gillar att laga mat och provar gärna nya recept. Jag gillar löpning. Jag har sprungit Göteborgsvarvet två gånger, 2008 och 2012. Inez låg i magen 2008 så resultatet är inte bra, 2 h 54 min 19 sek. 2012: 2 h 30 min, cirka. Jag har sprungit Blomomloppet, 10 km ett par gånger och det bästa resultatet är 63 min. Den senaste tiden har jag tränat ganska mycket styrketräning.

Jag gillar även att virka och sticka. Min kvällar spenderas i fortföljen framför tv:n med ett handarbete i handen. ?

Har ni några frågor, tveka inte att fråga!

Maila mig