Nu är sportlovsveckan nästa över. Barnen har haft en välbehövlig ledighet och jag har haft jättemånga olika ärenden denna veckan. Jag har kört mer än 60 mil denna veckan.

Det började på måndagen med specialisttandvård i Jönköping, sedan till jobbet och sedan tillbaka till Jönköping… jag måste ju träna med John på Friskis 😉

På tisdagsmorgonen var det dags att besikta bilen, för första gången, så jag var inte så orolig. Men det var ju så knasigt väder i måndags att hela bilen var täckt av is och snö. Det föll stora kockor med snö på golvet inne i besiktningshallen. Besiktningsmannen fick ta på sig en keps så att han inte fick snö i huvudet. Se på omslagsbilden. Efter jobbet åkte jag till Jönköping för Friskispass igen.

I onsdags hade jag tid för service… i Falköping. Det är tur jag har ett jobb som jag kan ta med mig datorn så jag jobbade ett par timmar medan bilen servades och sedan åkte jag till jobbet. Men vägen mellan Falköping och Ulricehamn är ju sååå tråkig… tur jag hade en bra podd. Just nu lyssnar jag på Sårbar och superstark. En podd med Mia Törnblom och Yvonne Brokvist. Det är en podd från 2020 men det gör inte… ämnen är fortfarande intressanta.

Igår var jag på Ryhov, snippdoktorn, ni vet. Men jag jobbade hemma både innan och efter så resorna blev inte så långa.

Idag är det fredag och jag har bara åkt till jobbet och hem igen. Men jag vet att vi nog ska åka till Habo efter jobbet!

En tråkig sak som hände förra helgen var att jag skulle packa upp glas som jag köpt på Cervera för presentkorten jag fick i 50 årsdag. Tyvärr var det två glas trasiga, halsen var av. Jag blev så ledsen!

Men jag reklamerade glasen och nu är nya på väg hem till mig. Så nöjd!

Imorgon är det dags för 12-årskalas och Mello. Hoppas att ni har en skön helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Basta Kvarn

  Idag skiner solen och det är inte riktigt lika varmt som igår. Jag jobbar och efter min…

Jag är ledsen…

… och när jag är ledsen vill jag äta. Men idag vill jag inte äta. Idag vill jag…