Jag känner som den gammal tant varje gång jag tänker på hur fort tiden går. Men det känns som om jag inte riktigt hinner med!

Vi har så mycket projekt framför oss och helgerna är alldeles för korta. Nu är vi i alla fall klara med sovrum och walk-in-closet. Jag har beställt en ny resårmadrass och en bäddmadrass (180 cm bred) så nu ska vi “bara” hitta en säng som vi båda gillar och som passar under snedtaket.

I helgen har vi alltså målat väggarna, lagt in mattan och hängt upp hyllsystemet från Elfa. Det blev jättefint! Det enda som fattas är listerna med de behöver målas, då de får sättas in när det är klart!

Vi har börjat att flytta upp och först ut var kläderna. Jag insåg att jag faktiskt har massor med kläder då jag fyllde garderoben väldigt fort (och det finns massor med smutstvätt ;-() Men vilken överblick man har på kläderna när de hänger istället för att ligga i en byrå. Jag flyttade två lådor och försökte hänga så mycket som möjligt då Gubben ska ha två lådor till kalsonger och strumpor.

Jag är supernöjd! Ikväll forsätter vi och ikväll måste jag också orka springa. Jag valde bort det för att jag trodde att jag inte orkade. Nu är jag sur på mig själv för det. Jag hade behövt springa igårkväll men men bättre att lära sig av sina misstag och gå vidare 🙂

Jag har fortfarande inte ätit något godis! Tjoho, snart är de 21 dagarna över och jag har brytit en vana 😉

Tjingeling!

~H~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Fredag

Äntligen fredag och min sista dag på heltid. Från och med måndag kommer jag jobba 80%. Halv åtta…

Jag är…

Jag har länge bantat och så här efteråt så inser jag att jag missat så mycket. Jag har…