Har du söndagsångest? Det har inte jag, inte nu i alla fall. Jag har haft det… när jag jobbade på fabrik. Jag jobbade där i nästan två år och det första året gick ganska bra men när jag skulle börja jobba efter semestern på år två så grät jag. Jag ville inte gå till jobbet och hela hösten hittade jag på ursäkter för att inte gå.

Jag bestämde mig då också att börja plugga, jag ville inte jobba på fabrik resten av mitt liv. Så efter nyår så började jag på komvux för att läsa in högskolebehörigeheten. Det slutade med att jag gick för ett ekonomiskt basår och sedan ett tekniskt basår innan jag fattade att jag vill hålla på med IT.

I dagsläget har jag verkligen inte söndagsångest och jag tycker synd om dom som har… det är inget roligt. Nu älskar jag mitt jobb och idag funderade jag på om jag skulle åka lite tidigare till jobbet så jag hinner jobba undan lite innan kollegorna kommer. Men vi får se, jag är ju rätt morgontrött också.

Denna helgen och varit lugn, igår var vi på stan och hämtade ut mina nya glasögon och Uffe beställde ett par nya… det var tydligen tre år sedan han köpte de han har nu… så det var väl dags! Sedan shoppade vi lite, jag köpte underkläder vilket jag har behövt länge, Isac köpte badbyxor, solglasögon och nya jeans. Uffe köpte nya jeans. Inez var inte med utan hon var på Asecs med sin bästis, men hon handlade inget.

Just det, jag köpte en ny kavaj också, den var en kortare modell i blågrå färg. Passar nog bra till ganska mycket.

Idag har vi gått en lååång promenad och sedan har jag gjort slingor på Inez och snart ska vi göra våfflor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Egentid

I söndags hade jag en dag av tid för mig själv. Jag gick till Rosenlundsbadet tillsammans med min…