Hej på er… en vecka går fort! Förra helgen startade vi att rensa i tvättstugan. Vi ska äntligen renovera den och det ska bli så skönt. Jag startade med två lådor som innehöll minnen från barnens födelse och vårt bröllop… vilken nostalgitripp det blev 🙂 Men vi hann inte så långt vi ska fortsätta i helgen.

I söndags var vi och kollade på vilket golv vi ska ha. Vi har bestämt att det ska vara vinylgolv istället för klinkers. Detta på grund av att golven är så kalla och det blir ännu kallar med klinkers. Tyvärr hittade vi ingen som vi blev förtjusta i men jag hämtade också en katalog på Elon. Där hade jag sett på instagram att de ha jättefina höga skåp som jag kan ha i tvättstugan.

Arbetsveckan lunkade på som vanlig och idag har jag varit hos lymfterapeuten. Det var dags att mäta benen och beställa nya strumpor. Jag fick också råd om hur jag ska göra när vi åker på solsemestern. Rådet blev bada mycket och sov med kompressionsstrumporna så kommer det gå jättebra.

För ett år sedan ungefär uppgraderade vi vårt internet till 250 Mbit/s men det har ändå inte känts så snabbt så jag har testat på Bredbandskollen och vi kommer knappt upp i 100 Mbit/s. Då åkte vi till Teliabutiken och bytte ut routern, killen skrattade lite och sa att vi hade en gammal router och att det var därför som det inte fungerade. Men hastigheten blev inte snabbare så idag ringde jag supporten på Telia. Vår TV-box funkar inte heller efter en service de gjort på internetkabel, så det var dags att får allt fixat. Supportteknikern meddelade att vi hade en föråldrad kabel mellan mediaomvandlaren och routern, en cat5-kabel som inte klarar av hastigheter över 100 Mbit/s. Under promenaden svängde vi förbi och köpte en cat6-kabel och kopplade in. Hasigheten är nu över 250 Mbit/s. Supernöjd. Vänta bara tills Isac spelar på datorn!

TV-boxen lyckades han tyvärr inte hjälpa oss att fixa men det hjälpte att koppla ihop boxen direkt med mediaomvandlaren. Men jag undrar om man kan ha den där för jämnan eller om jag måste kopplat tillbaka… *funderar*

Nu är det dags att sätta mig i soffan och sticka på min sjal. Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Motionstomhet

Har ni känt den där känslan när man bygger upp förväntningar inför ett löppass. Ni vet när man…