I söndags hade vi planerat en familjehelg i Göteborg med gubbens föräldrar och bror med familj. Vi hade bokat hotellrum på Gothia Tower och vi skulle gå på Liseberg hela söndagen.

Jag jobbade så jag avslutade mitt pass i söndags kl 9. Kl 9.30 åkte vi i från lilla Mullsjö. Vi stannade ca 30 minuter innan Göteborg för fika/mellanmål. Jag hade planerat innan och hade med mig både ägg och salamichips. Alla andra åt mackor som svärmor hade fixat. Jag blev nöjd och kände inget sug efter det ljusa brödet som de andra åt.

Vi fortsatte till Göteborg och parkerade i Gothias parkeringshus, vi kunde dock inte checka in ännu då det var fullt på hotellet. Men det gjorde inget, vi ville ju ändå in på Liseberg så fort som möjligt. Vi (gubben och barnen) åkte massor med attraktioner, barnen var överlyckliga. Första hjulet vi spelar på så vinner dottern 2 kg Marabou som svärfar få bära omkring på. Det ösregna och vi köper ponchos för att skydda oss lite, men det gör inget för vi har roligt och det är inte kallt. Vi åker lite till… helt plötsligt så regnar det inte längre och solen börjar komma fram. Dagen blir fantastisk och vi har superkul. Hela familjen delar på en churros med vaniljmjukglass, jag fick nog en men det gjorde inget, jag var inte jättehungrig.

På eftermiddagen åt vi på Stjärnornas Krog. Jag valde ryggbiff utan pommes men med en stor grönsallad och Coleslaw. Supergott och jag blev supermätt.

Sedan avslutade vi eftermiddagen/kvällen och lämnade Liseberg med 3 st stjärnvinster och massor med första och andra vinster. Inte så kul att ha hemma men jag tror att jag kan låta bli chokladen. På kvällen hängde vi tillsammans med barnen tittade på Hitta Doris. Det var en underbar dag.

Jag åt godis i sängen innan jag somnade och det var så gott och jag ville verkligen äta en påse bilar som jag vunnit =)

Stegräknaren slutade på drygt 18 000 st.

Igår var vi på Universeum och det var också trevligt men våra barn är inte jätteintresserade av djuren men det finns teknik-, rymd- och hälsorum som det finns olika stationer och problem att lösa. Det tyckte min kottar var roligt.

På vägen hem så misslyckade min beställning på McDonald’s i Borås. Jag vill ha en El Juro utan strips med coleslaw men fick utan chips och med strips. Jag orkade inte ändra då det var betalt och klart. Jag åt halva brödet och lite strips. Tills jag upptäckte att det fanns kaloriangivelse på både hamburgare och stripsen. Då åt jag upp sonens äpplen istället =)

Ojoj, sedan slank det ned choklad och daim vid eftermiddagskaffet men jag är stolt för jag slukade inte i mig snabbt utan lite mer kontrollerat. Jag hade en annan känsla medan jag åt än vad jag brukar. Lika så på kvällen när gubben nattade barnen. Då brukar jag vräka i mig snabb, tyst och hejdlöst. Men inte igår. Jag åt inget alls. Men när gubben kom ned så öppnade han en toblerone och mumsade i sig. Jag fick de två sista trianglarna och det var precis lagom.

Jag avslutade kvällen i sängen med surfplattan och Biggest Loser. Vilken skön minisemester!

Idag är en ny dag och jag hade tappat 1,2 kg. Det var länge sedan jag gick ned över helgen men ååå vad skönt det känns. Nu är jag på gång igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Äggfasta

Har ni testat äggfasta någon gång? Jag visste faktiskt inte att det fanns något som hette äggfasta förrän…

God morgon

Här sitter i Inez i fina babysittern som morfar och Anne-Marie har köpt till henne. Det är en…