Tiden räcker inte till!

Varje dag vill jag skriva ett inlägg här på bloggen MEN det verkar inte som om tiden och orken räcker till. Det känns lite som om jag har tappat mig själv!

Just nu är jag lite deppig då vi först har varit sjuka i kräksjukan, Inez en hel vecka med skedmatning och besök till barnakuten. Hon gick ned minst 450 g i vikt vilket är med än 5 % av vikten och inte så bra. Nu är hon frisk och i måndags hade hon gått upp 15 g från torsdagen. Skönt! Hon äter bättre men det kanske beror på att jag inte gör så stor grej av maten och att jag väntar minst 3 timmar mellan målen, så att hon verkligen är hungrig!

Denna veckan har jag varit tokförkyld. Ont i huvudet och halsen, feber och hosta. Isac har också blivit sjuk och det är jobbigt att se och höra denna lilla människa hosta och snora. Hoppas inte att han har så ont i halsen som jag har haft. Men han äter i alla fall, så koksaltlösning och snorsug är bra grejer =)

Den sista tiden har jag i alla fall funderat över mitt och Ulfs förhållande. Är det så att problemen ligger i min dåliga självkänsla? Ju mer jag funderar desto säkrare blir jag. Min självkänsla var på topp innan jag blev gravid med Inez och har väl under dessa två år bara sjunkit. Jag ska och köpa mig en ”Jag är bra-bok” som jag ska börja skriva igen. Det var så skönt att ha bra självkänsla!

Tjingeling

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *