… än att se sitt barn mätt och belåten. Amningen fungerar, ibland får jag ge mjölkersättning men då beror det på att jag är stressad och inte har tålamod att låta Inez äta. Det går nämligen inte smärtfritt att amma, Inez släpper hela tiden bröstet och tar om… hon blir förbannad när det inte kommer tillräckligt snabbt… Vad jag dock lärt mig är att enbart lyssna på mig själv och Inez… ingen annan… det är bara vi som kan bestämma hur det ska vara!

Ulf satte upp mobilerna i helgen… nedan ser ni Inez bästis!

 id=

Det är en speldosa som hon fick av sin morbror i julklapp… hon har alltid tyckt om melodin och nu fick hon äntligen se den oxå!

Nähä, nu ska jag läsa lite bloggar och sen dricka lite mer kaffe… Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Ni kanske tror…

att jag har slutat blogga! Men det har jag inte! Jag vet inte varför jag inte har skrivit…

7 månader

Idag firar vi att Inez blir 7 månader. I morse låg jag i sängen och tänkte på hur…

Att gripa efter något

Inez ligger i babygymmet. Hon ligger och tittar på de olika sakerna. Jag ser hur hon vill ta…