Igår var vi på BVC och vägde både Isac och Inez. Isac vägde 4055 g och var 55,2 cm lång. Detta betyder att han gått upp 255 g sen förra onsdagen. Inez däremot hade bara gått upp 5 g på 2 månader och vägde 8415 g. Hon hade däremot vuxit och blivit 74,3 cm lång.

Inez vägde för lite så det blir att lägga smör i maten igen. Vi fick en ny tid om två veckor och om hon inte har gått upp ordentligt då så blir det läkarbesök. Denna följetong med Inez vikt verkar aldrig ta slut. Skönt att Isac går upp ordentligt i alla fall.

Ulf och jag bestämde igår att vi ska försöka att få henne att äta lite oftare. Lite mindre portioner och oftare kanske sätter igång aptiten. Det konstiga är att jag tycker att hon har ätit ordentligt den sista tiden. Men det kanske är så när man börjar äta vår mat? Hon bajsar ju rätt så mycket så det kanske är något fel där? Jag oroar mig ganska mycket, som ni kanske märker!

Jag har idag gjort matsedel till resten av veckan. Hittade ganska många roliga recept på www.growingpeople.se. Så ikväll ska jag baka Mellanmålsmuffins och till helgen blir det nog ett Brytbröd som lät gott!

Nähä, dags att fixa till sig lite och gå ett varv runt sjön!

Tjingeling!

1 comments
  1. Min svägerska hade samma problem med lilla Astrid, hon gav henne turkisk youghurt den är FET och lite sylt eller frukt i, så blir det jätte gott. Kram och lycka till med maten.//Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

60 dagar kvar

Om 61 dagar är det midsommarafton. Nu kör vi så det ryker… ett hälsosammare liv! Ledorden är sunt…

Isac, min prins

Nu rullar han. Idag när vi var hos Linda och fikade så låg han på en filt. Han…