Igår gjorde jag glukosbelastning. Det var långtråkigt… jag vaknade kl sex och var vrålhungrig! Jag var nog hungrigare än vanligt bara för jag visste att jag inte fick äta frukost! Jag somnade om när Ulf gått till jobbet (han hade oxå sovmorgon), det var skönt. Jag är så trött! Det står att sömnen kan bli lite störd p g a att man behöver gå på toa på nätterna MEN jag gör ju inte ens det så varför är jag så trött. Järnvärden är ju bra och värden på sköldkörteln är ju bra! Hmmm!

Ja ja, åter till glukosbelastningen… När jag kom till VC fick jag lämna blodprov (stick i fingret) och sedan fick jag dricka ca 5 dl sockervatten. Det var väldigt sött så jag rapade socker hela förmiddagen. Det gick bra att dricka vattnet, jag trodde det skulle vara värre! Blodsockret låg på 5,1. Nu skulle jag vänta 2 timmar innan det kunde ta ett nytt blodprov. Då hade jag inbokat besök hos BM. Allt såg bra ut och Pyrets hjärta klappade högt och tydligt! Det är skönt att höra hjärtljuden det blir på något sätt mer verkligt då.

Efter det var det bara att hugga en bunt med tidningar och vänta… och vänta… åhhh vad långtråkigt det var… och superstressad kände jag mig… jag hade så mycket som skulle bli färdigt igår… Men rätt var det var så hade 2 timmar gått och jag fick lämna nytt blodprov. Blodsockret låg då på 6,0. Vilket var bra! Hopp in i bilen och till jobbet!

 id=Massor med mail väntade på mig när jag kom till jobbet. Det var bara att hugga in och börja jobba… hungern var olidig men jag var tvungen att jobba bort lite innan jag kunde äta lunch… När jag äntligen hade ätit så kändes det som jag “bara” ätit en tugga… jag var hungrig ända till Ulf och jag ätit pizza på En italienare och en grek. Väldig god pizza!

På vägen hem så tävlade vi. Eller rättare sagt vi kollade vilken väg som gick snabbast att köra hem. Ulf hävdar nämligen att motorvägen är snabbare än över Mariebo (som jag alltid kör). När jag kom till påfarten på 195:an såg jag ett helt pärlband med bilar och lastbilar och tänkte: Jäklar, ni ligger Ulf i det där pärlbandet… och mycket riktigt! Där var han, tredje bilen från slutet och jag tänkte jag hinner ifatt och om! Jag hade ju Volvon *fniss* Så i första backen på Mullsjövägen brände jag om honom, i 170! Ja, jag fick gasa *ler* Sedan körde jag lagligt hela vägen hem. Jag kom först men det blev ju lika då det egentligen tog lika lång tid att köra bägge vägarna.

Medan jag hängde tvätt så lagade Ulf lunchlådor tills idag. Oturligt nog hade jag glömt att jag skulle ha Workshop idag och därmed inte behövde någon lunch. När Vem kan slå Filip och Fredrik började mumsade vi på Tobleroneglass, underbart! Sen somnade vi i soffan, som vanligt! Vi är såå trötta.

Jaha, workshop idag. Inget roligt när jag känner mig lite stressad. Jag har många små åtgärder som måste göras. Ja, ja, får väl göra de i morgon!

Ha en bra dag!

Tjingeling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Konsert

Igår var vi på konsert, Jill Johnson. Vi åt Kinamat och mös. När vi kom stod hon i…

Smakportioner!

Inez har fått sin första smakportion. Det blev lite potatis som åkte in och ut en stund. Det…

Föreläsning

Jag har precis anmält mig till en föreläsning: “Att överlista Jante”. Det är en föreläsning i personlig utveckling…