… och allt är dödens tråkigt… vad gör man då? Just nu sitter jag och lyssnar på Jennifer Lopez i mp3-spelaren… den nya killen kan inte hålla tyst… han mumlar hela tiden och det stör mig så jag håller på att bli tokig… trodde väl i min enfald att hela min värld skulle bli underbar när vi flyttat kontoret… just det vi har flyttat kontoret… *suck* det är lång resväg till jobbet! Det tog 1 timme igår och över 1 timme hem… innan tog det 45 min och det var bara en buss jag behövde åka med… men nu måste jag byta… *dubbelsuck*

Så här såg dagens bussresa ut… 06:02 bussen lämnar min busshållplats hemma… ganska exakt iaf..! Bussen anläder till Juneporten ca 06:34… 06:35 avgår 1:ans buss mot Huskvarna… 06:50 stannar bussen vid Österängsskolan… promenad ett par min… jag var på jobbet 06:55! Det tog dock “bara” 53 min men ändå!! Igår när jag åkte hem gick 1:an 16:08 och jag var hemma 17:15… ok jag gick inte speciellt snabbt från tåget hem till huset… men vi fick vänta länge i Habo då ett annat tåg var försenat! När jag klev av tåget åkte bussen (den jag åkte med innan) vidare från stationen i Mullsjö och mot Havstenhult… summan av kardemumman är alltså att jag var hemma senare när jag tog tåget än om jag hade tagit bussen… I eftermiddag ska jag testa om jag hinner med bussen istället för tåget… jag känner att tåget alltid är försenat ändå… äh, jag vet inte… det är bara 2 månader till!

Nähä, dags att jobba vidare!

Tjingeling!

1 comments
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

58 dagar kvar…

och jag har ont i halsen. Sjukt deprimerande att bli dålig nu, det är ju slutspurten på träningen…

Måndag

Jag blir så trött på mig själv. Jag fuskar och fuskar och fuskar med maten, inte med löpningen.…