När klockan går sakta…

… och allt är dödens tråkigt… vad gör man då? Just nu sitter jag och lyssnar på Jennifer Lopez i mp3-spelaren… den nya killen kan inte hålla tyst… han mumlar hela tiden och det stör mig så jag håller på att bli tokig… trodde väl i min enfald att hela min värld skulle bli underbar när vi flyttat kontoret… just det vi har flyttat kontoret… *suck* det är lång resväg till jobbet! Det tog 1 timme igår och över 1 timme hem… innan tog det 45 min och det var bara en buss jag behövde åka med… men nu måste jag byta… *dubbelsuck*

Så här såg dagens bussresa ut… 06:02 bussen lämnar min busshållplats hemma… ganska exakt iaf..! Bussen anläder till Juneporten ca 06:34… 06:35 avgår 1:ans buss mot Huskvarna… 06:50 stannar bussen vid Österängsskolan… promenad ett par min… jag var på jobbet 06:55! Det tog dock ”bara” 53 min men ändå!! Igår när jag åkte hem gick 1:an 16:08 och jag var hemma 17:15… ok jag gick inte speciellt snabbt från tåget hem till huset… men vi fick vänta länge i Habo då ett annat tåg var försenat! När jag klev av tåget åkte bussen (den jag åkte med innan) vidare från stationen i Mullsjö och mot Havstenhult… summan av kardemumman är alltså att jag var hemma senare när jag tog tåget än om jag hade tagit bussen… I eftermiddag ska jag testa om jag hinner med bussen istället för tåget… jag känner att tåget alltid är försenat ändå… äh, jag vet inte… det är bara 2 månader till!

Nähä, dags att jobba vidare!

Tjingeling!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om "När klockan går sakta…"

  1. Misen

    Uga, jobbigt med pendlande och med mumlande bordsgrannar… Känner igen båda delarna. Hang in there!