Lördagslöpning och fredagsberättelse

 width=

Såhär glad är man när man sprungit 3 km på 19 min och 55 min. Snabbaste tiden ever! Inez är jätteglad för hon får klippa sönder ett papper med en sax!

Igår jobbade jag som vanligt och idag har jag faktiskt 10 års jubileum, vilket uppmärksammades på jobbet. Fikat kommer tydligen på måndag =( Tårta, tack men nej tack! De andra får äta så dricker jag kaffe =) Mycket bättre! Detta är i alla fall vad jag planerar nu och tidigare har jag ändrat mig. Men jag håller på att bryta dåliga vanor och därför kommer jag inte att äta tårtan =)

Efter jobbet så fikade jag men L och hennes dotter lekte med Inez. När hon gått hem hämtade Ulf kebabrulle på pizzerian. Den var inte så god som jag hade hoppats på. Sedan blev det röj i köket och testning av min juicecentrifug som kom igår. Godast är apelsin och morot. Vi provade även vindruvor och kiwi, sådär gott men om man blandar dessa frukter blir det nog gott!

Isac somnade innan välling och innan ”På spåret” så han var bara att bära upp. Inez somnade ca 5 min efter ”På spåret” börjat. Efter ”På spåret” såg vi en film, Cowboys and Aliens. Den var sådär bra, ingen 5 poängare men Daniel Craig var snygg =)

Sedan var det slummer i soffan och vid halv ett (för sent) gick jag och la mig… lite seg i morse!

Handen på hjärtat, jag fuskade igår och åt choklad och popcorn =( så meningslöst! Men idag är det en ny dag så det är inget att hänga läpp för.

Idag är en ny dag och ikväll blir det Melodifestivalen, deltävling 1. Jag tror jag ska lyxa till det med lite vin och göra en dipp på creme fraiche och sweet chilisås. Till middag blir det i alla fall Helstekt fläskfilé och vitlökssmör.

Nu ska jag läsa lite bloggar. Tjingeling!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *