Jag är så lycklig…

efter allt jag gått igenom. Livets svåra väg har vänt.

Mycket beror säkert på att jag har fått möjligheten att arbeta på Fagerhult. Det är ett jättetrevligt företag och väldigt många bra arbetskamrater. Jag känner mig behövd och omtyckt. Jag förstår helt enkelt inte hur jag kunde stå ut på min förra arbetsplats. Nu vet jag hur det ska vara på jobbet 🙂

Jag tror också att jag ska börja blogga igen eller vad tycker ni?

Idag har Isac haft barnkalas, 6 st kompisar hade han bjudit. Det var fullt ös på killarna fast de höll sig snäll och var uppe mest hela tiden. Jag kunde till och med sticka en stund. =)

Nu har jag jobbat en stund… eller rättare sagt svarat på mail. Design och liknande på jag gör en annan dag. Jag är helt slut =)

Tjingeling

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *