Jag har sockerabstinens. Dagen har gått jättebra fram till strax innan lunch. Det var då jag hade en inre konversation med mig själv. Här följer det, huvudet = H, Kroppen = K

H: Vad gott det skulle vara med en wrap ifrån Bernards istället för broccoli och blomkål!

K: Ja, det skulle det vara… jag kanske ska strunta i frukt och grönsaksdieten…. hmm… kanske vänta tills imorgon… jag har ju ändå två semlor kvar i kylskåpet som kommer att vara jättegoda när jag kommer hem… hmmm, kanske skulle gå iväg då…. NÄÄÄÄJ! Nu räcker det… du vill inte må dåligt mer och du vill inte ha ont i magen… du vill inte vara fet, du vill bli smal och fin och du vill ha ett hälsosamt sätt att se på mat… sluta tyck synd om dig själv och gå och ät din goda lunch!!

H: Fan, hon vann! Men nästa gång! Ha ha ha!!

K: Försök du… jag kommer vara förbered! Jag vannnnnnn!

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Paket till mamma

Jag gjorde ett prickigt paket till min mamma och skickade med snigelposten. Varför? Jo, i våras virkade jag…

Semestern är slut

Nu är Ulf semester slut. Han har jobbat i snart i vecka. När han går kl 5, pussar…