För många år sedan gjorde jag endel träningsutmaningar. Känslan jag hade då var att jag var stark och vältränad. 

Idag känns det inte så… jag har nämligen fått dåliga besked om ett jobb som jag verkligen ville ha. Jag hade inte kvalifikationerna och jag trodde egentligen inte att jag skulle få det MEN jag ville ändå ha det sååå mycket. Jag tror på att jag skulle passa utmärkt och göra ett jättebra jobb.

Men sånt är livet… I alla fall så känner jag mig jättelåg idag och längtar egentligen ut på en löprunda för att göra mig av med jobbiga känslor. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med jobb i framtiden. Vill ju stanna kvar på Fagerhult men också så vill jag ha ett meningsfull jobb där jag bidrar. 

På tisdag så är det dags för att göra fystestet igen på FitCamp. Jag har inte gått ned ett gram och känner att jag inte har maten under kontroll. Jag är villrådig och önskar att det inte var så himla jobbigt hela tiden.

Avundsjukan sticker i mitt hjärta. Varför är det så enkelt för alla andra? Motionen är ju bara 20% och kosten 80%. Ska jag då ändra på kosten, igen. Jag äter inte periodisk fasta längre. Vad är bra, vad är dåligt. Jag litar inte på mig själv och det blir inget vettigt av någonting.

Åter till utmaningen… min utmaning kanske inte ska vara att träna något… hmmm min utmaning kanske ska vara kostrelaterat! Oj oj, nu föds det tankar…

Det tålas att tänkas på…. nu måste jag hem och träffa familjen!

Jag återkommer när mina tankar är klara med utmaningen =)

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Väntan…

… jag väntar på att klockan ska bli 16:00. Jag ska då åka till Jenny och fika. Vi…

Det blev inget bak…

…istället fastnade jag i Photoshop och redigerade mina magbilder… så här blev det… Nähä, nu ska jag gå…

Planering

Det är viktigt att planera. Jag måste bli bättre på att skriva ner min planering istället för att…