Hur har ni det? Jag har det bra, det är söndag och jag jobbar… men det är faktiskt sista jobbhelgen för mig. Jag börjar nytt jobb på tisdag. Det är ett jobb som webbdesigner så jag får göra det jag älskar till 100%.

Det ska verkligen bli så skönt att för det första slippa jobba helger och för det andra att få vara kreativ varje dag. Ingen ångest om jobbiga telefonsamtal till kalla kunder. Det är ju det som har varit det värsta med att driva ett eget företag. Jag är inte riktig skapad för att ringa till människor som inte vill att jag ska ring, ja du fattar vad jag menar. Men ångesten har varit så stor, jag har ju hellre gjort andra saker istället såsom att städa och tvätta. Huset är ju fint, tänker ni ju då… men det är väl en sanning med lite modifikation *skrattar*. Om jag ska vara helt ärlig! Jag har inte städat, jag har stuckit huvudet i sanden och kollat på viaplay istället.

Under hösten nu så har jag dock blivit mycket bättre på att nätverka och därför fått lite nya kunder. Men det är ju inte så att jag kan försörja mig på dessa kunder. Nä, jag insåg att drömmen om att driva en egen webbyrå måste dö. Jag började söka lite jobb och när jag jobbade som konsult på Fagerhult i okt/nov så insåg jag… jag har saknat regelbundenheten och arbetskamrater.

För ett par veckor sedan så ringde en gammal kollega och undrade hur jag hade det på jobbfronten. Jag trodde då att det var konsulttjänster de var intresserade av. Efter ett långt möte så erbjöd de mig en anställning. Jag tvekade lite då jag tidigare blivit uppsagd ifrån detta företaget och kände viss tveksamhet att “gå tillbaka”. Men efter att ha bollat med min kloka man (en hel helg) och några av mina närmsta vänner så inser jag… Jag är som klippt och skuren för detta jobbet och det är ju därför de vill ha tillbaka mig! Det är inte ett steg tillbaka, det är ett steg framåt! Jag älskade ju mitt jobb!

Idag är det sport på TV:n som gäller… Charlotte Kalla har redan vunnit guld i 10 km fristil, åkte ifrån Björgen när det var 2 km kvar. Superimponerande och ett stort grattis till Charlotte Kalla! Vi får väl se vad jag herrarna kan åstadkomma för skrällar!

Ha en underbar söndag och jag tror att vi kommer att höras mycket mer i framtiden!

2 comments
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Sockermonstret

Sockermonstret har kommit på besök. Huvudvärken är här, den går ned i nacken. Tröttheten är förlamande och jakten…

Jag är tillbaka

Jag har iofs sagt det förrut. 🙂 Jag har sedsn sist haft en låg period med överätning och…