Idag har vi varit på Öxnehaga och hälsat på. Pappa var hemma från jobbet eftersom han hade huvudvärk. Det tyckte Inez var jätteroligt, hon gillar verkligen att leka med sin morfar!

Det var Huskvarnas marknad så barnen, A-M och jag gick en sväng. Sen gick vi in i Rosen-huset och kollade lite i affärerna. Jag köpte mig en rosarandig topp. A-M köpte solmössor till barnen, Bamsemotiv. A-M köpte även pyjamas till barnen. Inez fick dessutom en klänning med tillhörande tights och Isac en bodysuit. A-M är väldigt snäll och givmild, skämmer liksom bort oss lite!

När vi hade kommit tillbaka till Öxnehaga så började det regna så vi hade verkligen tur med vädret.

På eftermiddagen gjorde A-M och jag Frukt- och nötbollar, påminde om chokladbollar fast nyttigare och godare. Receptet kommer senare!

Till middag lagade Ulf och jag Tacos, jättegott! Ulf är sååå duktig på att krydda köttfärsen!

Nu är det tydligen glassdags, Ulf har lagt Inez och kom upp med glassbyttor och en sked. Jag vill inte ha… jag har gått ned 1 kg och det känns jättebra. Jag är fortfarande proppmätt efter middagen så jag ska inte äta något!

Nu ska jag slappa en stund i soffan innan det är dags att knyta sig!

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg
Tid

Jobbhelg

Största nackdelen med mitt jobb som personlig assistent är att jag jobbar varannan helg. Det känns som om…

Nytt år…

… nya möjligheter!? Förra året satt jag ensam på nyårsafton… det var ett val som jag hade gjort……