id=

Många fina bilar har vi sett idag. Sen var vi och fikade på Vulkanön. Det var mysigt. Tyvärr var det inte så lätt att mata Inez. Just nu är vi i bilen på väg hem. Julia stannar en natt till så det blir rester av tacos å sen grillar vi korv på Omberget!
Tjingeling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Vilken jul…

jag har inte skrivit på ett tag… det beror ju på att jag har andra saker för mig……

Lördagsträning

Så vad det dags igen. Jag tränade =) Stolt över mig själv som gjorde det fast det var…

Paket till mamma

Jag gjorde ett prickigt paket till min mamma och skickade med snigelposten. Varför? Jo, i våras virkade jag…

Mörka morgonar…

Jag går ut genom ytterdörren och låser… jag tittar uti mörkret och ryser lite… det är lite kallt,…