Semester

Det är härligt med semester.

Idag har vi varit i Tenhult och tittat på möbler. Vi behöver ett nytt soffbord och en ny mediamöbel. Vi hittade en jättesnygg i svart högglans och en snygg sänggavel. Tyvärr inget soffbord. Vi åkte vidare tillbaka till Jönköping och kollade på Mio, där fanns ett ganska snyggt soffbord i oljad ek. Det kommer vi nog köpa. Jag blev dessutom förälskad i en soffa. En svart skinnsoffa med divan. Äntligen en soffa som både Ulf och jag gillade. Förhoppningsvis köper vi nya möbler när vi göra om TV-rummet och sovrummet.

Det har blivit mycket motion också, både i helgen, igår och idag. Imorgon ska vi gå upp tidigt och gå runt sjön innan frukost. Jag hoppas att jag inte stänger av klockan och somnar om… som jag gjorde idag. Jag behöver vara vaken en stund innan frukost, annars äter jag utan att vara hungrig.

Nähä, dags att sluta. Ha en skön kväll!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *