Hela dagen hinner gå innan jag kommer ur pyjamasen! Jag får dåligt samvete och vill inte att det ska vara så! Jag måste organisera mig! Jag ska ställa larmet på mobiltelefonen, klockan sju är inte för tidigt att gå upp! Att sova till 9-9:30 är alldeles för sent om man ska hinna med något på förmiddagen. Nu är sovmorgon något man får på helgen… förhoppningsvis!

Egentligen ska jag nog var tacksam över att mina barn gillar att sova till klockan nio på morgonen MEN det fungerar inte för mig. Jag måste gå och lägga mig tidigare så att det inte är så jobbigt att gå upp på morgonen. Jag är egentligen en morgonperson! Jag gillar att vara upp när andra sover så om barnen sover till nio har jag ju två timmar för mig själv =)

Imorgon börjar jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg