Jag har genomlidit 3 dagar

Idag har jag städat ur ett skåp där vi hade julsaker. Ja, jag vet… En garderob med enbart julsaker! Men nu har jag flyttat detta till förrådet.

Nu kanske ni undrar varför jag inte gjort det tidigare. Det beror på att i förrådet har jag haft så mycket med annat. Som jag nu har bestämt mig för att slänga och det står i garaget och väntar på att bli körd till sortergården.

Nu har jag i alla fall flyttat in handdukar, badlakan och örngott i garderoben i tvättstugan. Blev ganska bra fast jag måste försöka hitta lite fler trådbackar så jag får plats med lite till.

Jag älskar att organisera garderober och andra utrymmen. Det ger mig ett inre lugn fast jag skulle nog väntat till barnen sov för de busade jättemycket medan jag höll på. Nu sover Isac och Inez kollar på Pippi Långstrump… vilket hon har gjort i 3 dagar nu. När jag tröttnar på en film byter jag men annars så rullar den =)

Hur har ni det?

Kram Hanna