För några veckor sedan firade Uffe och jag Tennbröllop, det var alltså tio år sedan vi gifte oss. Ganska stort, tyckte jag och började planera en överraskningshelg.

Jag frågade svärisarna om barnen kunde sova över och turligt nog skulle även barnens kusiner vara där om natten. Men min svärmor hade lite svårt att hålla sig så hon försa sig till Uffe, men jag hann och stoppa henne innan hon berättade hela planen 😉

Jag bokade rum på Upper House, vilket är den lyxigare delen av Gothia Towers. Så det blev ett lite större rum och SPA ingår. Vi hade SPA-tid kl 13, då vi inte kunde checka in på rummet lämnade vi övernattningsväska i receptionen. Den ligger för övrigt på 25:e våningen och det är glashiss dit, inte så roligt då jag är höjdrädd (och hissrädd) men det gick bra. SPA-avdelningen ligger på 20:e våningen så det blev hiss ned. Där fanns bl.a. Hamam, turkiskt bad, varma bad och många olika bastu. Det finns och en utomhuspool som hänger på utsidan av hotellkroppen. Den har glasbotten och jag såg ända ned till marken där bilarna körde… superläskigt. Denna poolen har små bubblor och kallas därmed Champangepoolen. Fyndigt va?!

Efter ca 2 h SPA-tid så checkade vi in. Incheckningen gick till så att vi fick sätta oss ned och lämna in ID-handlingarna. De bjöd på lite bubbel (alkoholfritt) och så satt vi i bekväma fåtöljer medan vi blev incheckade. Vi fick ett rum på 24:e våningen med utsikt över Ullevi.

På hotellrummet stod en ishink med en flaska bubbel och en lapp.

Så den drack vi givetvis upp samtidigt som vi pratade och pratade. Kändes så skönt att få bara vara tillsammans och fokusera på varandra. Det är inte lätt med en tonåring och en nästan tonåring.

På kvällen hade jag bokat middag på Joe Farelli’s. Vi delade en megastor pizza och sedan åt vi nutellapizza till efterrätt. Sedan var vi både mätta och trötta så vi gick tillbaka till hotellet och somnade.

Frukosten dagen efter serverades på 25:e våningen och när vi kom blev vi anvisade ett bord och en servitris. Hon tog upp beställning på det “varma” så Uffe beställde äggröra och efterrätt, jag tog “bara” efterrätten. Sedan fick vi hämta det sedvanliga i en buffé. Kaffet serverades i en egen termos och det var såååå gott.

Sedan åkte vi hem men nyfunnen kärlek till varandra <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Hos frisören

Dags att bli blondin. Slingorna sitter i och snart är det dags för klppning. Jag kommer bli jättefin.…

Ostkaka

Jag älskar ostkaka! Jag kan lätt äta en hel förpackning av Frödings Ostkaka. Det är då självklart att…

Svullet ben

För en tid sedan upptäckte jag att mitt högerben var tjockare än mitt vänsterben. Jag tänkte först att…

God morgon

Första februari idag! Ja, tiden går ju som ni alla vet väldigt fort när man har roligt och…