GoMåndag! Härligt väder vi har i dag denna sköna måndag 🙂 Eller hur? Vad har ni gjort i helgen?

Vi har varit på bilträff på Brandt bil i Vänersborg, inte riktigt lika roligt som när vi var i Halmstad för några veckor sedan men ändå trevligt. Vi var fem bilar som möttes vid Sommarmöbler utanför Vara och åkte i samlad trupp till Brandt Bil i Vänersborg.

Efter träffen åt vi en snabb lunch och sedan blev det småvägar som Inga-Lill och Catharina i förväg tittat ut. Vi stannade på en glass på Mäjens Glass & Maräng. Alltid lika gott och jag valde en Glassbakelse med grädde… supergott! Där tog jag detta fina kort på Kenths Shelby.

Eftersom vi aldrig får nog 😉 så blev det även småvägar till Lerdala där vi fick fika. Vi åkte hem strax innan halv nio.

I går så var det äntligen dags att ta tag i vårt förråd. Jag hade sedan tidigare köpt hem lagerhyllor från IKEA men först satte vi upp studsmattan. Givetvis gjorde jag fel och missade att sätta pilen viden stolpe och fick plocka ned alla fjädrarna men orkade inte det så jag försökte ta en genväg som visade sig vara en senväg… Men mycket trix och pill samt att Uffe drog sönder verktyget så fick vi upp studsmattan. Här kommer en påminnelse.

  1. Se till att pilen i studsmattan matchar stolpen 6B
  2. Sätt på fjäderskyddet innan du fäster nätet.

Det gick förvånansvärt snabbt att montera hyllorna. Ta ut all “skit” som var i vägen och sedan organisera tillbaka allt i förrådet.

Lunch.

Nu var det dags att ge sig på toaletten uppe… Ja, jag vet… vi har använt toaletten som förråd och det är inte optimalt när vi nu snart har två tonåringar hemma. Uffe och jag pratade om vad det var som hände där… när började vi ställa in saker på toaletten och framför allt VARFÖR? Jag vet att vi kunde utnyttja toaletten då vi hade kräftskiva för ca 10 år sen… men sedan kommer jag inte ihåg när det gick att gå in där ens…

Men även här gick det enkelt… Jag plockade ut och Uffe slängde det som inte skulle behållas… och det som skulle behållas packades ned igen och vi bar ut det till förrådet. Det är nästan tomt på toaletten nu… bara lite kvar men allt kommer få plats i förrådet! Tjoho! Jag ska bara köpa hem lite med hyllor =)

Så härligt känns det nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg