Kristi Himmelsfärdsdag

Halloj på er..! Tiden rusar fram och här kommer ett inlägg från förra helgen när några i Mustangklubben gjorde en spontantur.

Vi började på VIP i Mullsjö och åkte sedan småvägar till Liared, vi fortsatte på berg- och dalvägar till väg 46. Jag har inte superkoll då jag stickade och vi åker oftast denna vägen till Basta Kvarn. På väg 46 svängde vi vänster mot Ulricehamn och i Ulricehamn körde vi mot Skottek. Jättefin slinga där man kan stanna och fotografera 🙂

Vi låg före i tidsschemat så vi tog några omvägar förbi bland annat Nittorp. Det finns så många fina vägar här i Sverige men så fort man kommer fram till lite vatten så blir det extra fint, tycker jag.

På Limmareds Wärdshus finns det olika storlekar på snitzlarna, allt ifrån S till XL. Jag tog en M och det räckte verkligen. Sedan fick vi välja potatis: stekt, pommes, klyftpotatis eller potatitsgratäng. Jag tog potatisgratäng.

Det var lite högljutt inne i restaurangen, så det var lite svårt att höra de som satt på andra sidan bordet. Lite jobbigt men det var Coronasäkert, dvs man kunde hålla avstånd.

Efter maten åkte vi vidare till Basta Kvarn för den obligatoriska glassen. Jag tog våffla med två kulor. Gräddkola och lakrits. Å kaffe, så klart! Supergott.

Vi pratade och planerade sommarens alla turer, jag är så förväntansfull. Det kommer bli många turer och det känns jättekul.

Sen så lämnade vi över turen till ett annat par som känner till Falköpingstrakten bättre. P jobbar nämligen som busschaufför och hämtar skolbarn runt i dessa krokar. Det blev en bra tur och till slut hamnade vi vid Hornborgasjön. Jag har ingen aning om var vi åkte dels då jag stickade (äntligen) och dels för att jag somnade en stund också. Jag tog Covid-19 vaccinet i tisdags och kände mig lite extra trött bara.

Vi var hemma kl 19, det var en rejäl runda. Tror vi slutade på 30 mil! Men ååå vad det roligt. Nu är äntligen säsongen igång.

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *