Jag har det bra! Jag kör en veckas grönsaks- och fruktdiet. Dag 2 idag och jag väntar på viktresultatet =) Förra gången tog det ett par dagar innan den kom igång. Jag har iofs extra mycket vätska i kroppen nu då jag åt alldeles för många våfflor i söndags =(

Ikväll blir det löpning igen. Igår vilade jag, det var skönt. Kollade på TV, drack te och åt mango. Nice! Men ikväll, då ska jag spring 6 km, distanspass, samt lättare styrketräning. Så imorgon kommer jag vara lagom mör.

Vad ska ni träna ikväll?

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Snart helg

Fredag, så härligt. Jag har ingen inspiration att jobba idag. Jag vill bara hänga framför datorn och slösurfa…

Fredag

Äntligen fredag och min sista dag på heltid. Från och med måndag kommer jag jobba 80%. Halv åtta…

Vi spelar spel

Inez och jag spelar Smurfspelet. Hon har “tjatat” hela förmiddagen och nu har vi äntligen spelat. Nu leker…