Hur har ni det?

Jag har det bra! Jag kör en veckas grönsaks- och fruktdiet. Dag 2 idag och jag väntar på viktresultatet =) Förra gången tog det ett par dagar innan den kom igång. Jag har iofs extra mycket vätska i kroppen nu då jag åt alldeles för många våfflor i söndags =(

Ikväll blir det löpning igen. Igår vilade jag, det var skönt. Kollade på TV, drack te och åt mango. Nice! Men ikväll, då ska jag spring 6 km, distanspass, samt lättare styrketräning. Så imorgon kommer jag vara lagom mör.

Vad ska ni träna ikväll?

image

Kram Hanna


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/webvol40/w1/ktblc5vyd45xthl/hanna-hansson.se/public_html/wp-content/themes/matvraket2021/single.php on line 31

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.