Det ska bli så skönt att ta helg denna veckan. Jag vet inte vad det har varit med mig men jag har inte känt någon inspiration alls. Jag längtar bara hem och ut i solen.

Igår gick jag runt sjön och det var så skönt att röra på sig lite… med musik i öronen kan man nästa gå hur långt som helst. Det var så skönt att jag nästan sprang, jag kände för det iallafall. Så det får väl bli en sväng ikväll…

Ikväll ska jag även fixa bröllopshäftet till Beissens bröllop nästa helg. Jag har även bokat tid för håruppsättning. Ska köpa prästkragar eller någon annan fin blomma och sätta i håret. Vad jag ska ha på mig är en helt annan femma, allt jag har provat är för litet över bysten! *suck* Jag får nog köpa något tvådelat. Den som lever på se..!

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Vinter…

Imorse när jag vaknade var det 15 cm snö ute. Underbart och vackert… Plogbilen körde förbi och jag…

Irritationsmoment

Jag irriterar mig på min arbetskollega… egentligen säger det mycket mer om mig än om honom MEN han…