Idag har jag redan tagit på mig träningskläderna. Jag har inte tränat sen i onsdags! Det är nog därför jag känner mig lite nedstämd.

Det blir ett löppass, jag håller på med en träningsplan som finns i en app. Det är från soffan till 5 km på 30 min. 12 veckor med ca 4 pass i veckan. Jag har väl lyckats få till 3 och är innen på vecka tre.

Lite spännande ska det bli i morgon. Då ska jag föra ett fys test. Det betyder att jag ska springa så långt jag kan på 12 min och sedan ska tydligen programmet anpassas efter min form. Visst låter det spännande!

Nähä, dags att borsta gaddarna och köra kidsen till förskola och skola.

Ha en skön tisdag!

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Hetsätning

Hela dagen gick jag och tänkte på hur jag skulle maximera fettförbränningen och att jag skulle avsluta dagen…

Mina avslutade projekt

Det var visst inte så många som jag trodde. Det finns nog endel UFO:n i stickkorgen ändå… måste…

Jag är nöjd

Efter jag förberett maten, drog jag på mig löpkläderna och sprang runt sjön. Ulf grillade under tiden fläskfilén.…