God morgon

Idag har jag redan tagit på mig träningskläderna. Jag har inte tränat sen i onsdags! Det är nog därför jag känner mig lite nedstämd.

Det blir ett löppass, jag håller på med en träningsplan som finns i en app. Det är från soffan till 5 km på 30 min. 12 veckor med ca 4 pass i veckan. Jag har väl lyckats få till 3 och är innen på vecka tre.

Lite spännande ska det bli i morgon. Då ska jag föra ett fys test. Det betyder att jag ska springa så långt jag kan på 12 min och sedan ska tydligen programmet anpassas efter min form. Visst låter det spännande!

Nähä, dags att borsta gaddarna och köra kidsen till förskola och skola.

Ha en skön tisdag!

Tjingeling!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *