Nu är det fredag igen och jag har tänkt hela veckan att jag ska berätta om vårt Lördagsmys.

Egentligen så skulle vi haft kräftskiva men den blev inställd. Så Ulf och jag bestämde oss för att behålla barnvakten och njuta lite av varandras sällskap. Det var första gången Isac sov borta då han inte slutat ammas så har det inte varit lätt!

Iaf, vi lämnade barnen vi 16-tiden och åkte hem. Det märktes att Ulf ville hem, han körde lite fortare än vanligt 😉 Vi hade köpt en flaska Amarone som vi delade på. Vid halv sex kom L & M, de skulle följa med oss ut och äta. Vi gick till Friluftshotellet här i Mullsjö. Där åt vi en 3-rätters middag och vi njöt av fint sällskap och ganska god mat. Vi var väl inte jätteimponerade. Efter maten gick vi hem till oss och fortsatte prata, dricka vin och äta goda ostar. Halv två gick L & M hem och vi fick en liten stund för oss själv. Vi var iofs ganska trötta så vi somnade ganska snabbt 😉

På söndagen så vaknade vi i ganska rimlig tid. Åt frukost, det kändes jättetomt. Vi gick en promenad och sedan åkte vi in till Jönköping. Vi kollade lite på husvagnar sedan åt vi lunch. Vi hämtade barnen vid 14-tiden och åkte hem. Oj oj oj, vad vi hade saknat dom!

Jag hade en jätteskönt lördag-söndag. Jag njöt verkligen av att få Ulfs hela uppmärksamhet. Man blir lite bortglömd när man har två barn som behöver uppmärksamheten. Sedan är man ganska trött på kvällarna så man har ju inte så mycket att ge heller. Men nu så är vi inte svältfödda på den punkten 😉

Nu längtar jag till nästa gång! Vi ska försöka göra detta åtminstone en gång per månad. Men det kanske inte går men man kan ju ha det som mål!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Bästa helgen… ever!

Äntligen måndag! Ja, här finns ingen söndags- eller måndagsångest! Ny vecka och nya möjligheter! I lördags gick gubben…

En målad sten

Det var under promenaden idag som jag hittade denna stenen. Den låg på gångvägen och jag lyfte upp…