Detta inlägg skulle jag skrivit för en vecka sedan! Men jag har varit sjuk… igen… och inte haft någon ork att göra något annat än att vila. Men nu är jag piggare =)

Helgen startade på fredagen och jag hade tagit ledigt för att åka till Båsenberga tillsammans med Inga-Lill och Catharina. Jag körde och först åkte jag till Hjo och sedan till Lerdala. I Mariestad mötte vi upp ordföranden i klubben. Vi åt lunch i Laxå, en kulinarisk Tacolasagne. 😉

Vi kom fram till Båsenberg vid 14-tiden… lite tidiga men det gick bra att checka in. Jag fick ett rum på första våningen. Första dörren, så nära som man kan komma. Inga-Lill och Catharina fick rum lite längre bort i korridoren.

Vi satte oss ganska snabbt i bardelen, det är så trevligt att vara på plats när alla de andra deltagarna kommer. Detta är en planeringshelg för hela klubben så det kommer deltagare från alla 13 regioner. Det är en av höjdpunkterna på året, tycker jag.

Senare på fredagskvällen åt vi middag, det var hjortfilé till huvudrätt och hjortronsoppa till efterrätt.

Det blev inget nattsuddande för mig, jag var supertrött och gick till mitt rum vid 22-tiden.

Lördagen började med en supergod frukost, jag älskar verkligen hotellfrukost, det är så lyxigt. Vi kl 8.30 började dagens möte. Hela dagen diskuterade vi olika ämnen, ibland i smågrupper och ibland i helgrupp. Fabriqen, Mustangklubbens leverantör av profilkläder, visade nyheter och jag köpte lite nytt till oss.

Efter lunch var det fler diskussioner innan det var dags för själva årsmötet.

På eftermiddagsfikan stod den en lång vit limousin utanför hotellet… Ett brudpar blev intervjuat av Aftonbladet. Jag så direkt att det var Patrik Isaksson, men hann inte ta en smygblid ifrån fönstret innan de försvann bakom bilen. Attans, tänkte jag… men det visade sig att han skulle ha bröllopsfesten på hotellet, så han och hans gäster cirkulerade bland oss till de åkte.

Efter fikat var det dags för årsmötet. Årsmötet är egentligen bara en genomgång av alla punkter, frågorna hade vi diskuterat under dagen.

Vi var klara strax innan kl 17 och vi gjorde i ordning oss direkt. Jag lyckades dock få en bild på Patrik Isaksson tillsammans med två kompisar… Det var många av min kollegor i Mustangklubben som fick detsamma.

Till middag fick vi torskrygg och till efterrätt Crème brûlée.

Efter middagen samlades vi för ett quiz, där frågorna varierade ifrån höjden på Eiffeltornet till vilka djur som ingår i The big five. Även denna kvällen slutade ganska tidigt.

Söndagen började också med en frukost, ganska tidigt, sedan blev den sammanfattning av lördagen samt prisutdelning av frågesporten. Vi hade utbildning i WordPress, vilket till nästa år antagligen blir en workshop som jag kommer hålla i =)

Efter lunch åkte vi hem… jag var hemma ca kl 17… full av intryck och härliga känslor. Uffe och barnen var på 9-årskalas så jag fick en stund för mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Helgnytt!

I fredags var vi hos min pappa och bonusmamma. Det var jättelänge sen vi träffades. Vi spelade kort…