Nu ska vi åka till Tesco och inhandla en stor resväska… så vi får plats med alla kläder!

Vi solar och badar… går på “fitting” var dag… imorgon ska alla kläderna vara klara! Mycket massage blir det, iaf för Nickie som träffar sin massös bakom ryggen på Hanna..!

Vi kan tyvärr kan vi inte lägga in några bilder för att datorerna är så gamla och/eller har för gamla operativsystem… vi får se om det går bättre imorgon, då vi ska åka till Boh Phut.

Ja, Nickie ska pruta mer på klockorna… vi hoppas finna fina exemplar imorgon!

Det börjar kännas lite långrandigt… vi kan detta och nästan alla böckerna har lästs ut. Maten smakar likadant och kroppen är klibbig hela tiden… det är inte så att vi klagar, det ska man aldrig göra… det enda stället där vi trivs till 100% är i Polarisen. Polarisen är vår hydda, där vi har fifflat med AC:n. Vi är livrädda att de ska komma på oss… AC:n står på 10 grader och det är vi och Michael Jackson som sover i istider! Det bor pingviner i duschen och isbjörnar (polarbears!) under sängarna och sjölejon i sängarna.

Igår eftermiddag hade vi cocktailparty på stranden. Vi drack Mai Tai så det stod härliga till… sedan hade vi “fitting” och vi var fulla och fnissiga… vi hann blir bakis och illamående innan vi var klara… Hannas kappa var så stor och varm att hon trodde hon skulle svimma… Nickie bara skrattade..! Hanna sov kl 21:01 och vaknade 21:09 och fortsatte läsa. Vi lever inte upp till vårt rykte som partypinglor precis… här är vi väldigt tysta och lågmälda… kanske ska vi semestra på ett kloster nästa år!

Birgitta, Tupp i vin är gott… ledsen att aldrig mer får träffa din tupp! Vi åtnjöt honom igårkväll, det var det godast vi har ätit här (näst efter pizzan och rödvinet i Boh Phut)

Beissen, snälla söta rara… kan du göra köttbullar och potatismos till oss på tisdag… vi tar jättegärna chokladpudding till efterrätt! (Förlåt, Hanna Lifepohl) Det finns köttfärs i Nickies frys!

Nickie ska gå och kolla in munkarna som är i trans! Inte för att Hanna fattar varför… men men, hon får väl göra som hon vill..! Hanna har sagt att det är inte äppelmos i dom!

Nähä, nu har vi tid att skriva mer… vi måste till Tesco…!

Puss i ljumsken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Förberedelser

dag har Nickie varit och vaxat benen. Skönt att få det gjort så slipper hon tänka på det.…

J-vla tupp!

Vi har en tupp som börjar gala vid kvart över sex, morgon som kväll. På kvällen är det…
bra bild

Haj, är det gott?

Vi börjar från början! När vi skulle åka hem från Cheweng, efter ytterligare några drinkar, så var det…