Jag älskar ostkaka! Jag kan lätt äta en hel förpackning av Frödings Ostkaka.

Det är då självklart att jag åker till Brostorps Gårdsbutik ett par gånger om året och även i år gjorde vi en mustangtur dit. Denna turen bestämde jag först via Google Maps och sedan provkörde vi… men det var ju givetvis grusvägar där jag trodde vi kunde köra. Men vi hittade andra fina vägar.

Vi var nio mustanger som startade från Mullsjö och vi körde gamla vägen till Jönköping. Vi fortsatt genom stan och vidare till Kaxholmen och stannade i Ölmstad för en bensträckare. Sedan fortsatte vi till Bunn, Vireda och Frinnaryd innan vi var framme i Brostorp.

Bunn

De har egentligen ostkakabuffé men på grund av pandemin så blir du serverade en portion. MEN de är jättesnabba på att fråga ifall du vill ha en portion till! Jag åt givetvis två portioner =) Efter fikat kollade vi runt lite i gårdsbutiken innan vi åkte vidare på småvägar.

Småvägar, ja det var det verkligen och hade det kommit en traktor hade det varit svårt att mötas… men jag kör ju inte *haha* Vi körde mot Eksjö och precis innan Eksjö svängde vi av mot Anneberg och Solberga. Efter det kom vi till Sund och sedan Lekeryd. Där svängde vi av och åkte mot Öggestorp och Tenhult. Sedan var det inte långt kvar till Tabergstoppen.

Där åt vi middag, jag var fortfarande proppmätt så det blev en räkmacka. Sedan småvägar igen… istället för att svänga av mot Sandseryd, som vi brukar åka, fortsatte vi rakt fram mot Nissastigen och Mulseryd. Sedan var det raka spåret över Bottnaryd innan vi var framme i Mullsjö igen. Totalt 25 mil på småvägar. Det tog hela dan =)

Trötta och lyckliga landade vi i soffan med godis ifrån VIP.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

126 -> 139

Vi har flyttat! Vi har djungeltrekkat, tvärsöver gräsmattan. Vi bor numera i bungalow 139 istället för 126… om…
bra bild

Haj, är det gott?

Vi börjar från början! När vi skulle åka hem från Cheweng, efter ytterligare några drinkar, så var det…