Igår åkte vi lastbilsflak till Boh Phut, en fiskeby. Byn är liten och pittoresk. Där hittade vi en italiensk restaurang. Ägaren var ute och paddlade lite plastkajak och sedan serverade han oss rött vin, det var utsökt. Restaurangen var fin med vita dukar och en jättegod pizza.

Mätta och belåtna var vi i säng kl 21, som vanligt! *suck* vi är riktiga tråkmånsar. Vi har träffat ett gäng svenskar som är måttligt imponerade av våra morgonsimturer!

Idag har vi tagit ett nytt lastbilsflak fast till Cheweng. Vi ser ut som Patsy och Edina i ‘Helt hysteriskt!’ Hanna har en röd klänning och Nickie drar i sin korta vita skapelse. Hanna har handlat en ny kabinväska så att hon ska få plats med alla Johns Lacoste T-shirtar. Nä, skämt å sido, hon måste få plats med alla kläder hon sytt upp… Nickie måste däremot bära sina kläder i hand…. än så länge iaf… Hon köper nog en väska snart!

Fitting är svettigt! Kashmir är inte varmt, men tänk er sjålva att ha en liten indian-skräddare som springer runt knäna och försöker nåla! Vi säger bara “tightare, tightare… ” Skräddaren bara skakar på huvudet! Snyggt blir det iaf… ni ska se Nickies byxor, hon kommer bli en sån pingla i dom… fast det är hon ju redan!

Det är bara par här… vi kallar dom “honeymooners”! Inte för att de springer nakna på stranden… utan för de endast har ögon för varandra. De bryr sig inte om oss INTE ens när vi klädde av oss nakna och simmade i havet! Det var en jättebefrielse! Vi funderar nu att åka på nudistsemester nästa år. Är det någon som vill följa med?

Nickie försöker få ett bra pris på en (eller tre) Rolex-kopia(or). Priset hon har fått nu är 2500 BAHT (=500 SEK). Är det värt det?

Kalle och Monica, mer beskrivning om myggmedlet… om det inte är Sketolene då!

A-M, vad menade du med champangen?

Bosse, vilken är den bästa isen?

John, vill du ha en Rolex-kopia? Messa Hanna isf så fort du kan!

Nu ska vi ut i värmen igen!! Lördagkväll, undrar när man somnar ikväll *ha ha*

Vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Förberedelser

dag har Nickie varit och vaxat benen. Skönt att få det gjort så slipper hon tänka på det.…

Nu har vi slängt BH:n!

Vaknade i hemska hårda sängar och ville bara härifrån! Till Maenam och vår härliga bungalow, fick tag i…

Längtan efter havet…

Morgon började med att Nickie väckte Hanna kl halv ett och sa: “Jag vill leka… har du målarbok…

Full Moon Party!

Hejsan hajsan!Igår var det en tur till lilla Boh Phut, den mysiga Fiskebyn ca 30 min från Maenam.Givetvis…