Vi börjar från början! När vi skulle åka hem från Cheweng, efter ytterligare några drinkar, så var det öde på gatorna. Bara glädjeflickor och vi (tuff konkurrens)! Taxichaufförerna hade berusat sig, så vi tog den som var mest nykter. Det slutat bra, fast taxibilen hade en trasig ljuddämpare! Hanna snarkade som en hel karl, säger Nickie iaf!

De senaste tre dagarna har vi simmat i en halvtimme, vi är så duktig. (OBS! Vi har tagit morgonpromenader innan och nu bytt ut de till simning.)

Igår låg vi på stranden hela dagen, det var faktiskt fint väder. Solen sken och det var minst 35 grader i skuggan.

Vi bytt bungalow pga att en dryg dansk familj hade bokat “vår” bungalow. Fast vår nya bungalow är mycket bättre än den gamla, nu när Nickie fixat dushen (hon är en riktig handyman!). Äntligen kan Hanna tvätta håret! Sängarna är fortfarande stenhårda!

Hajen, ja just det. Är det gott med haj? Det får ni veta när vi testat. Vi har nämligen hittat en restaurang som serverar grillad haj, red snapper, barracuda m.m. Vi ska testa det om några dagar.

Vi är ganska ensamma här, turisterna verkar inte kommit hit än. Det är oroväckande lugnt. Hotellen gapar tomma, de enda man ser är jobbiga tyskar!

Nu ska vi ladda in lite bilder och läsa på aftonbladet.se.

Ha det så bra så hörs vi snart!

Kramizar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Semesterfirande

Ikväll har vi firat att det är semester. Jag gick på min semester förra fredagen med idag så…

J-vla tupp!

Vi har en tupp som börjar gala vid kvart över sex, morgon som kväll. På kvällen är det…

Förväntansfull

Nu är vi båda väldigt förväntansfulla inför resan till Thailand. Endast 4 dagar kvar tills flyget går till…