Måndag igen… igår åkte vi på säsongens första mustangtur. Vi startade i Skövde, på parkering utanför Dollar Store. Vi trodde att det skulle komma max tio bilar men det kom 19 mustanger. Otroligt roligt!

Turen var ca sex mil på väldigt smala vägar, det var kringelkrok-vägar och vi låg som andra bil och jag hängde ut genom fönstret för att kunna fota alla bilarna bakom oss! Samtidigt som jag via innebandy-appen hejade på Isacs innebandylag som spelade kvartsfinal i B-finalen i Fair Play Cup… men jag är kvinna och kan gör två saker samtidigt… tyvärr förlorade de och blev utslagna.

Efter cirka en och en halvtimme var vi framme på Karlsfors. Där vi parkerade bilarna och gick och åt gofika och strosade i butiken. Vi har varit där ett par gånger förut men senast med mustangklubben var ju Tjejturen i maj förra året.

Underbart, nu är säsongen verkligen igång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Carola

I fredags var vi på Carola i konserthuset, Jönköping. Om jag bara på beskriva konserten med ett ord så…