Nu är det väl vår?

I dag är det premiär för nya vårskor, ett par snörpumps från Tamaris. Jag har länge saknat min klackskor, innan barnen hade jag alltid pumps, varje dag. Det fanns inte på kartan att jag skulle ha något annat… men sedan kom barnen och fötterna svullnad och blev konstigt nog en storlek större… så alla skor jag hade var för små… är det nån som vet ifall det är vanligt??

Sedan kom lymfödemet… och högerfoten är som en klumpfot… jättetråkigt men dessa är sköna och funkar… än så länge… jag har med mig extra skor till jobbet ifall jag måste byta efter halva dagen *asg*

Inför denna säsongen har jag dessutom köpt nya sneakers… från Skechers… Det är en wide fit och sulan har memory foam så det känns som om jag går på moln, jätteskönt!

Idag skiner solen igen… så skönt… och det verkar som om det blir en fin dag… men det är fortfarande kallt på morgonen men jag tog skinnjackan ändå… med handskar så funkar det…

Efter jobbet har vi tid för att göra pass till hela familjen… vi ska nämligen ut och resa… Tjoho! Antagligen blir det en resa till Mallorca till hösten.

Nä, nu måste jag ta en kaffe till och komma igång med dagen!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *