Om en dryg månad kommer vi hålla i en mustangtur runt Vättern, det är tredje året som vi anordnar denna tur. Här kan du läsa om mustangturen första året och här kan du läsa om andra året. I år kommer vi åka åt andra hållet… först fanns det lite motgångar mot det men när vi förklarade hur vi tänkte så ändrades uppfattningen.

Motljus för stackars Uffe <3

Vi har bokat rum på Hotell Nostalgi, precis som förra gången 😉 Där finns ju motormuseum och restauranger bara runt knuten. I år kommer vi dessutom få parkera inne på gården, vilket gör allt lite enklare… Mustangfolk gillar inte att parkera på allmänna parkeringar… men det säger ju sig självt… vem vill få ett dörruppslag i sidan på sin pärla!

Nu är planering klar, Uffe och jag testkörde runden i helgen… det blev 444 km (!) men väldigt korta stopp… Vi var båda ganska möra när vi kom hem i söndags… tur det var långledigt! Nu hoppas vi på fint väder till den 20 maj!

Så vad gjorde vi mer under påskhelgen? Jo, vi var och åt påskmiddag hos svärföräldrarna, vi latade oss och vi började rensa ur min farmors lägenhet. Brita gick bort 21 januari och hennes lägenhet ska säljas. Brita hade ett långt och bra liv, hon skulle blivit 92 i maj! Anledningen till att jag skriver Brita var att hon ville inte bli kallad farmor, det lät så gammalt, tyckte hon… men det struntade jag i och kallade henne farmor. Men nu känns det lite som att jag hedrar henne när jag säger Brita <3

Det var skönt med långledigt och det känns som jag fick mycket tid för återhämtning samtidigt som jag hade tid att fixa lite hemma… men denna veckan är ju helt galen, man vet ju inte vad det är för dag… till helgen ska Isac spela innebandycup och i morse vid frukosten trodde jag det var i dag! Men cupen börjar först på fredag (i morgon, alltså) Snurrigt värre 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Vilken flopp!

I lördags ville Uffe att vi skulle åka till Värnamo. Det var premiär för Hedin bils bilvaruhus. Det…