Hej på er!

Hur har ni haft det? Har sommaren varit bra? Jag har åter igen hamnat ur bloggandet… Ledsen för det!

I mitten på juni var det meningen att vi skulle åkt till Gotland med mustanggänget. Men på grund av Covid-19 så ställdes det evenemanget in. Det var den händelsen som Ulf och jag hade sett fram emot mest under hela våren. Men det fanns inget att göra åt det, håller tummarna att det blir av nästa år!

I stället så gjorde vi en tur med mustanggänget runt Vättern. Vi började på VIP i Mullsjö och körde sedan vidare på den gamla E4 genom Huskvarna och Kaxholmen till Gränna där vi fikade. Det var ett härligt väder och de som kunde körde med cabben nere.

Vättern runt

Efter Gränna fortsatte vi på härliga småvägar vidare till Askersund. Där stannade vi på Stockshammar köksdesign och inredning. Vi avnjöt en glass. Vi hade lite tid att fördriva så vi åkte en omväg över Tiveden och Forsvik till Karlsborg. Där åt vi middag på Idas Brygga. En jättemysig restaurang precis vid Göta Kanal.

Det sista stoppet blev i Hjo på Moster Elins glass. Där det finns en hel vägg med glassmenyer. Min favorit är Svarta Malin, lakritsglass med lakritsströssel och sås. Mums.

Sen var vi proppmätta och supertrötta efter en hel dag med solsken, skratt och härliga vänner!

1 comments
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg