Jag hakar på en bloggutmaning, Fem en Fredag: sommar 2022. Utmaningen går ut på att svara på fem frågor som Elisa ställer i sin blogg. Denna gången är det följande frågor.

  1. Vilken upptäckt har du gjort i sommar?
  2. Vilket är ditt för i år hittills skönaste sommarminne?
  3. Vilken är favoritsysslan på sommaren?
  4. Hur spenderade du sommaren i år?
  5. Hur kliver du in i hösten?

Så här kommer mina svar!

1. Vilken upptäckt har du gjort i sommar?

Att det går att gå ned i vikt även om du har semester, jag har på denna semestern gått ned nästan 6 kg och i skrivande stund snart 8 kg. Om jag får gnälla lite så är det tyvärr ingen som märkt detta MEN jag klagar inte… Det känns på mina kläder och min energi!

2. Vilket är ditt för i år hittills skönaste sommarminne?

Mitt mest behövliga sommarminne är när Uffe och jag åkte på bröllopsresan till Gothia Upper House i Göteborg. Det var en resa som jag kände att jag verkligen behövde, det vill säga jag behövde ensamtid med min gubbe och vilket jag saknat nu när barnen börjar bli större och är med på ett helt annat sätt än tidigare.

Det roligaste var nog Liseberg, ensamtid med gubben OCH barnen. Jättehärligt, med mycket skratt och samtal. De har ju så klocka ord, mina barn.

3. Vilken är favoritsysslan på sommaren?

Jag gillar att sticka och lyssna på ljudbok eller åka mustang och sticka. Träffa mustangvännerna, äta glass och skratta.

En annan sak är att vi, Uffe och jag, har kollat på en serie tillsammans. Nästan varje kväll har vi tittat på två avsnitt av The walking dead. Ja, vi är lite efter alla andra 😉 Men det är en bra serie, jag kan rekommendera den.

4. Hur spenderade du sommaren i år?

Vi har åkt på många mustangträff och mustangturer i sommar, många bilträffar har tidigare år varit inställda på grund av pandemin.

Vi har varit mycket hemma och fixat med trädgården men också ute på en lite längre bilsemester. Under sommaren gör vi ganska mycket blandade saker då vi har två barn som också vill bestämma så vi har varit på Liseberg också. Badat, har vi också gjort, det har ju varit en varm sommar!

5. Hur kliver du in i hösten?

Med en enorm tacksamhet över min familj och att jag tog mig i kragen och sökte ett nytt arbete. Jag har också stora förväntningar på vad hösten och vintern. Hoppas på många roligheter 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg