Hur har du det i värmen? Det har verkligen varit varmt de senaste veckorna. Snart blir det nog normala temperaturer igen!

För två veckor sedan började jag mitt nya arbete.

Efter ca fem år på Bluerange var det dags för mig att gå vidare… Jag sa upp mig precis innan påsk och efterföljande dagar kändes det lite sorgligt. Men också stort att själv få bestämma att det var dags för mig att arbeta någon annanstans.

Efter fyra veckors semester kände jag att jag var redo att börja mitt nya arbete som Webbansvarig på Kulturhuset Spira i Jönköping. Men då hade jag en vecka kvar så jag hann verkligen att längta 😉

Nu har jag som sagt varit här i två veckor och ALLT känns kanonbra och det var definitiv ett bra beslut att byta arbetsgivare.

Denna veckan har jag bl.a. pratat med Ing-Marie Carlsson! Klicka på länken om ni inte vet vem det är *haha* Jag har tjuvlyssnat på Uno Svenningssons repetition med Symfoniettan, sneglat på Yankho Kamwendo. Jag har givetvis gjort massor med arbete också… såsom uppdaterat webbplatsen och varit på möten.

Denna veckan har jag dessutom åkt kollektivt, vilket jag inte gjort på många år. Det är inte så hemskt som jag trodde… eller hemskt och hemskt… det är ganska lugnt faktiskt. Jag har ca 30 min på mig efter jobbet innan bussen går och då hinner jag gå i ett par affärer. Jag har verkligen saknat att strosa runt planlöst i Jönköping. Så underbart… vi får se om jag känner samma i vinter!

Nähä… nu ska jag gå till bussen… Ha en trevlig helg, det ska jag ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Bloggtorka

Det var verkligen länge sedan jag skrev ett inlägg. Jag har vet inte egentligen varför jag inte skrivit.…

Jag gjorde det!

Idag har vi gått tipspromenad på OK Gränsen. Jag har givetvis alla rätt *blink* Efter det, åt vi…

Måndag

Jag blir så trött på mig själv. Jag fuskar och fuskar och fuskar med maten, inte med löpningen.…