Helgen har gått jättefort, som vanligt egentligen! Vi har firat att Mustangklubben 40 år men mer om det lite senare.

I lördags var vi på Mullsjö Marknad. Det fanns inte så mycket, vi köpte blåbär och chokladtoppar. Men ändå ganska trevligt. Det känns att folk börjar ta sig ut från sina hem och gå på olika evenemang. Solen sken också och det blev ju en jättehärlig dag!

Efter middagen följde jag med Isac och en kompis till hopptornet så att de fick bada. De hoppade från de olika höjderna och jag vågade knappt titta. Isacs kompis hoppade från femman men Isac stannade på trean… jag är impad, då jag inte har hoppat högre än en meter och tyckte det var högt *haha*

Sedan bakade jag glutenfri blåbärspaj med knäckigt täcke… men jag fotade inte den för den blev väldigt ful och kokade över! Men ååå så god, vi åt upp nästan hela… och tjuvåt lite senare på kvällen när den kallnat… fortfarande jättegod!

På söndagen var det dags för mustangäventyr, eller rättare sagt vi skulle fira att den Svenska Mustangklubben fyller 40 år. Jättetrevligt dag med hela 41 mustanger på Flämslätt i Lerdala. Vi hade fyra stycken uppsamlingsplatser och på så sätt kom alla nästan samtidigt. Jag filmade alla mustangerna när de kom körandes uppför allén, mäktigt. Jag tror det var 77 vuxna och 4 barn. Vi åt smörgåstårta och sedan gräddtårta och kaffe.

41 mustanger firar Mustangklubben som fyller 40 år

Vi kom hem någon gång runt 18-tiden och efter den dagliga promenaden var det “bara” att redigera film och foto. Jag har ju skämt bort medlemmarna i regionen med att snabbt lägga ut bilder. Så innan det var dags för två avsnitt av The Walking Dead så laddade jag upp bilderna till hemsidan och publicerade filmerna i Facebookgruppen.

Det kändes som en produktiv helg och idag är jag trött. Men snart är det dags att avsluta dagen! Ha det bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Söndagsångest?

Har du söndagsångest? Det har inte jag, inte nu i alla fall. Jag har haft det… när jag…

Premiärturen, 2022

För ett par veckor sedan hade vi premiärturen med mustangen, nämligen den 17 april på mustangens födelsedag. Vi…

Carola

I fredags var vi på Carola i konserthuset, Jönköping. Om jag bara på beskriva konserten med ett ord så…