På stjärntecken.se hittade jag denna information om Skytten:

Vem är skytten?
Skytten brukar avbildas med en pil. Symboliken är att skytten är den konstanta sökaren. Ibland söker skytten efter sanningen ibland efter en onåbar vision. Sökandet kan göra att skytten fastnar i ett mönster av att alltid söka efter det “gröna gräset på andra sidan”. Det kan också vara något positivt då skytten är öppen för föränderlighet och inte räds att driva saker framåt. En av skyttens mest beundransvärda egenskaper är en naturlig optimism och entusiasm. Nya projekt är aldrig för stora eller för svåra. Allt går att göra med viljans hjälp. Kanske kan det ställa till en del trassel när målen blir för luddiga eller hamnar för långt ifrån verkligheten. Men oftast är det säkert bra då skytten upplevs som drivande och positiv. En typisk egenskap för skytten är att det går lätt att påbörja saker men det är inte lika enkelt att driva hela vägen i mål. För att fortsätta med samma sak under en längre period är svårt för den ombytliga skytten som hela tiden söker nya djärva mål. Därmed går det att kalla skytten för en utmärkt idéspruta men en usel förvaltare.

Skytten älskar sin frihet och är mycket aktiv. De vill gärna få fram sin åsikt och söker hela tiden utlopp för sin inre rastlöshet. Det är svårt att ha tråkigt tillsammans med en skytt men de är inte alltid bra på långsiktiga relationer. Vardagslivet upplevs som tråkigt och betungande. Skytten kan då känna sig bunden och ger sig ut på egna äventyr som inte alltid är förenliga med familjeliv. Skytten trivs bäst i en föränderlig, fartfylld miljö. Sport och friluftsliv passar bra och de deltar gärna där det händer saker. Av naturen är de varma, generösa och entusiastiska. Kärlek och äventyrlighet blandas gärna med varierande resultat.

Tja, det verkar stämma på mig. Iallafall så som jag ser mig själv, det kanske finns de som inte håller med. Men den delen att jag gärna påbörjar saker stämmer, jag har väldigt svårt att avsluta saker, tröttnar lätt. Därför har jag Gubben, han är duktigt på att avsluta, inte så duktig på att starta saker så därför kompletterar vi varandra.

Längtan efter äventyr, ja… jag funderar ofta på äventyr och vill göra en massa saker. Men det finns mycket som stoppar mig, just nu är det min familj. Förhoppningsvis så följer de med mig på mina äventyr i framtiden.

Fler inlägg i Julkalendern hittar du här

[ic_add_posts category=’Julkalender’ template=’list-posts-in-page.php’ order=’ASC’ showposts=’24’]
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Utsikt

Här är utsikten från baksidan av konferenshotellet. Hotellet är också ett SPA. Men det hinner jag nog inte…