Dagen började som vanligt, lämnar barnen på skolan och åker till gymmet. Det var rygg och Biceps idag och det var tunga ben som värmde upp på crosstrainern. Men efter halv uppvärmningen började endorfinerna kicka in. Det känslan är underbar. Livet leker och alla vardagsproblem är som bortblåsta.

Här fortsätter planeringen för att göra om vardagsrummet. Vi hittade jättefin tapeter på Colorama igår som vi lånar hem för att se om de passar i vårt rum.

Vi har också hitta lite nya möbler såsom soffor och soffbord. Vi har hittat två olika soffor som vi båda gillar. En på Mio Möbler och en på Severins möbler. Det kommer bli jättefint. Mycket mer värme och ombonat.

Idag ser det ut så här. Fondväggen ska flyttas till andra sidan av rummet.

 width=

Det ska bli skön att bli av med allt svart högblankt. Det är skitsnyggt men blir dammigt jättefort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Äntligen Fredag!

Ja, så känner jag idag eller rättare sagt just nu. Jag är otroligt trött och känner att det…

Mina avslutade projekt

Det var visst inte så många som jag trodde. Det finns nog endel UFO:n i stickkorgen ändå… måste…

Jag är tillbaka

Jag har iofs sagt det förrut. 🙂 Jag har sedsn sist haft en låg period med överätning och…