Hela dagen gick jag och tänkte på hur jag skulle maximera fettförbränningen och att jag skulle avsluta dagen och få en bra viktminskning imorgon.

Under eftermiddagen bestämde jag med Ulf att vi skulle ha onsdagsmys med fika. Istället för att jag skulle gå på stickcafe skulle vi mysa tillsammans. Jag handlade glutenfri kaka utan tillsatt socker.

Jag började bra och tog en glutenfri kaka, sedan gick något fel. Jag tog en mazarin och sedan en fisbulle och sedan en glutenfri till och sedan fler och fler.

Medan Ulf la barnen hann jag dessutom äta två delicatobollar och mer fisbullar och glutenfri kakor. EN klassisk hetsätningen. Men jag hävde den och slutade efter en stund. Jag vet inte vad det var som fick mig att sluta!

Men gjort är gjort och nu måste jag bli av med ångesten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Sovmorgon

Idag fick jag sovmorgon. Inez vaknade halv åtta och efter en stund vaknade Isac. Han hade iofs ätit…

Älskar endorfiner 

Dagen började som vanligt, lämnar barnen på skolan och åker till gymmet. Det var rygg och Biceps idag…