Mammografi och studiedag

Halloj på er!

En konstig känsla gjorde sig påmind i början på veckan och jag insåg att det var för att det var dags för mammografi. Förr om åren var det ju det årliga gynbesöket som man bävade för och nu började jag bäva för mammografin. Inte så att jag inte skulle gå dit men ändå lite jobbigt. Dels för att de kan hitta cancer och dels för att det faktiskt är så oskönt att bli inpressad i den där maskinen.

Men nu är det gjort. Det tog mindre än 10 minuter och 5 bilder var tagna. Sköterskan behövde tre bilder på det vänstra bröstet då hon inte fick med tillräckligt första gången. Jag har ett svagt minne att det var så förra gången också.

Barnen har studiedag idag. Inez ska vara hos en kompis och Isac han är med mig. Han sitter i köket på jobbet framför datorn och spelar.

Bara en vecka kvar i september och igår var det 3 månader till jul. Otroligt vad tiden går.. jag tänker positivt… bara 6 månader till det är vår igen! Tjoho!

Vad ska ni göra i helgen då? Vi, Uffe och jag, ska åka iväg och träffa mustanggänget. Barnen ska vara hemma. De är ju så stora nu att de inte vill följa med men också så är det roligare att va med kompisar.

De ska dessutom sova över hos kompisar inatt… så gubben och jag har barnfritt i kväll… men han trillade på jobbet i tisdags och en muskel i armen har gått av… han har väldigt ont så det blir nog inte mer avancerat än ett par avsnitt av Seal Team medan jag stickar.

Just nu stickar jag på en tröja från Svarta Fårets mönsterhäfte 2.

Sticket ligger på min temperaturfilt från 2019

Jag har bara hunnit en bit på flätorna men oj vad rolig den var att sticka. Egentligen skulle tröjan stickas i garnet Ulrika men jag blir ju så varm i ren ull så jag tog garnet Freja istället. Akrylgarn men inte alls så stickigt som ullgarn. Jag är nog lite känslig =).

Nähä nu måste jag sluta. Vi hörs snart!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *