Igår var det Isacs sista innebandyträning för denna säsongen. Deras tränare ska bli pappa och kommer inte att träna grabbarna i höst… så han hade en liten prisutdelning. Detta var Isacs motivering:

Glädjespridaren

Du kommer alltid med ett leende på läpparna, man ser dig aldrig sur eller ledsen, men ibland så har man sett att allt inte varit på topp men trots de så har du gett allt, inte smidigt att bli “inkastade” som målvakt och sedan leverera som du aldrig gjort något annat, men trots detta så kommer du växa var dag som går för ge upp är det sista du kommer göra.

Tack för att du varit min glädjespridare även när jag varit förbannad eller sett besviken ut, stort lycka till i framtiden så ses vi snart igen.

Jag blir tårögd och stolt över min Isac när jag hörde det… jag blir det även idag… När vi satte oss i bilen efteråt erkände Isac att han blev väldigt rörd och glad… att han hade haft svårt att hålla tårar tillbaka. Priset var en Mars… som han mumsade på till Morden i Sandhamn 🙂

Han är fin min omtänksamma pojke!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Bakslag

Idag är det en grå dag. Jag sitter vid köksbordet och tittar på när barnen leker med varandra,…