Min underbara sambo…

… jag älskar honom. Han är underbar och snäll! Han tar hand om mig och Pyret. Varje morgon kommer han in och pussar oss hej då… Både mig och Pyret! Var rädd om er nu säger han! Vi myser en stund innan han åker… klockan är fem… jag är toktrött och det är mörkt ute… Det är varmt i min säng och Ulfs händer är lite svala… han smeker mig på magen… mumlar något till Pyret… Antagligen säger han att Pyret ska va snäll mot mamma… Ulf bryr sig om oss… Han skulle aldrig göra oss illa… Pyret och jag kommer alltid i första hand…

Jag hoppas att jag gör Ulf lika lycklig som han gör mig.

Ulf, jag älskar dig!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om "Min underbara sambo…"

  1. Misen

    Åh, vad gulligt skrivet. Lyckliga ni! 🙂