Jag mår mycket bättre nu…

Jag gav mig… Jag ammar Inez men hon får mer mjölkersättning nu… Det känns så skönt… jag har ju inte slutat amma utan bara bytt ut några mål mot ersättning istället… Inez är nöjd och mamma är nöjd… det finns mer tid för att göra saker nu då hon sover mer… Hon går upp i vikt och igår när vi var på läkarkontroll så vägde Inez 4080 g, var 55,8 cm lång och huvudomfånget var 36,9 cm. Inez har blivit en stor liten tjej =) Hon följder viktkurvan perfekt..!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om "Jag mår mycket bättre nu…"

  1. Pialotta

    Så söt lilla Inez är:-)ser du är med i Tisdagstemat liksom jag och många fler.. En underbar bild du har från sidan på Inez och förmodar pappan:-)Igår var vi och gästade vårt senaste barnbarn.. så små de är:-)Det är yngsta dottern som fått sin lille Wilmer. Läste här om din amning.. verkar vara likadant för G, då det gäller det där. Vill men släpper taget.. får tag, somnar och så håller det på.. nu får han oxså mjölkersättning .. både och.Vill du se bilder så finns det en del i min Kafferastblogg..Ha de gott o lycka till med den lilla prinsessan:-)OBS! Tisdagstemat finns i min fotoblogg..http://caffepaus.blogg.se