är en stor omställning… men det är ett liv som jag trivs med. Jag trodde att jag inte skulle ha något tålamod med Inez och att Ulf skulle var den som behöll lugnet… Givetvis är han lugn och sansad hela tiden MEN han oroar sig hela tiden… är Inez sjuk, varför gör hon så, sover hon för mycket, sover hon för lite, äter hon ordentligt? Frågorna är sååå många! Men jag förstår honom, jag tänker dessa frågor också..!

Hon är ju så snäll, lilla Inez. Hon sover och äter… och kissar och bajsar… det är väldigt sällan hon skriker… hon gnyr liksom bara lite… och inatt har hon bara gnytt när hon ville tala om att hon var missnöjd med magen… det har kört i magen på henne hela natten… jag förstår att det är jobbigt för en två veckors bebis…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Juni, Juli, Augusti

De underbarast månaderna som finns! Visst är maj och september också skönt men nu vet man att sommaren…

Åka rutschkana

Inez har lärt sig att åka rutschkana. Idag klättrade hon upp för trappan och ropade på mig. Då…