om Isac. Vad han gjorde förra helgen.

Efter middagen på lördagskvällen så hade han hela fickorna fulla med plastgrodor. Du vet, sådana där som man trycker på så flyger de iväg. Han klättrade upp på stolen jämte mig och tog en groda i taget och la under duken. Sedan för han handen över duken i en cirkelform och säger:

Hoscha Poscha!

Han lyfter på duken och tittar på grodorna och säger

!

Han gör om samma sak igen och då frågar jag Ulf om han precis trollade? Har du lärt honom det? Ulf svarar att han inte har det..! Isac sitter där och trollar en stund..! Vilket han antagligen lärt sig på förskolan!

Idag är han förkyld och jag är hemma och vårdar barn. Han hostar jätteotäckt och han snorar!

image

Dessutom så har han varit utan blöja ett par timmar nu. En gång har jag fått honom att gå på pottan. Vi får se hur länge det dröjer innan det blir blött på golvet. Hoppas på att han till sommaren kan vara blöjfri.

Tjongelong!

1 comment
  1. Hej Hanna,
    kul att du skrev i min blogg. Alltid roligt att se vem det är som läser det man skriver! Och nu har ju jag hittat din blogg också 🙂 Det verkar som vi båe har barn i ugf samma ålder och ugf samma mål, så den ska jag absolut följa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Två nätter i rad!

Isac har inte ätit på två nätter. Det beror iofs att jag inte har matat honom MEN han…

Heeeej!

Oj, vad länge sedan det var jag skrev nu. Saknat mig? Igår och i måndags var barnen lediga…